Vad är Webbdesign?

Webbdesign är hantverket att ge en webbplats de grundläggande strukturerna, så som färgskalor, ikoner, bilder och grafiska element.

Läs Mer

Vad är en bra hemsida?

Det finns flertalet tips på vad som bör göras för att optimera och utveckla sin webbsida på bästa möjliga sätt. Här delar vi med oss av de, enligt oss, viktigaste punkterna!

Vad är en responsiv hemsida?

Att en hemsida är responsiv är väldigt viktigt. Det hela innebär att hemsidan ska kunna fungera i alla medier. Med en responsiv hemsida så anpassas innehållet automatiskt efter besökarens skärmstorlek – därmed kan dina besökares skärmstorlek bli den bästa möjliga upplevelse oavsett vilken enhet besökaren använder.

Snygg design

Att erbjuda en estetiskt snygg och stilren hemsida är viktigt för besökarnas öga och för ert varumärke. Att det känns “up to date”, fräscht och nytänkande.

Användarvänlig webbdesign

Att din hemsida har en användarvänlig webbdesign har definitivt att göra med “första uttrycket”. Dessutom avgör det om besökaren väljer att klicka sig vidare eller lämna din hemsida. Precis som att det är viktigt att hemsidan är snygg, är det alltså viktigt att den även är användarvänlig och funktionell.

Förberedd för SEO

Kanske det viktigaste av allt så att ni kan få nya kunder! Eftersom de flesta klickar sig in på de sökresultat som kommer bland de första på en sökmotor, gäller det att som företag synas så högt upp som möjligt.

Ju högre upp din hemsida syns på exempelvis Google – ju större sannolikhet är det att personen som söker väljer att klicka sig in på din hemsida. Läs mer om SEO här.